Субпрадукты свіныя і ялавічныя
З субпрадуктаў атрымліваюцца цудоўныя паштэты, квашаніны і каўбасы, яны падыходзяць для падрыхтоўкі начынняў пірагоў і піражкоў, субпрадукты могуць быць паўнавартаснымі другімі стравамі.
Субпрадукты падпадзяляюць па выглядзе жывёлы: цялячыя, ялавіч барановыя, свіныя; па харчовай каштоўнасці: на 1 і 2 катэгорыі.
Субпрадукты 1 катэгорыі – гэта печань, ныркі, сэрца, мазгі, мовы, вымя, хвасты ялавічныя, свіныя і барановыя, мясны абрэз.
Субпрадукты 2 катэгорыі – гэта ногі ялавічныя, вушы ялавічныя і свіныя, галовы ялавічныя і свіныя (без мовы), гарлавіны ўсіх від жывёлы, страўнік, свіны рубец, сычуг, вусны, селязёнка, лёгкае.
Субпрадукты свіныя 1-ай катэгорыі
Замовіць у нашым інтэрнэт-краме: печань свіная , ныркі , сэрца , мовы , дыяфрагма
Субпрадукты свіныя 2-ой катэгорыі
Замовіць у нашай інтэрнэт-краме: ногі , вушы, галовы свіныя (без мовы і вушэй), страўнік, селязёнка, калтык, абрэз
Субпрадукты ялавічныя 1-ай катэгорыі
Замовіць у нашым інтэрнэт-краме: мова , печань , ныркі , мазгі, сэрца , дыяфрагма , мясакосныя хвасты.