Купіць онлайн Гарачая лінія
+375(17)242-62-62
Зрабіць замову

Субпрадукты свіныя і ялавічныя

З субпрадуктаў атрымліваюцца цудоўныя паштэты, квашаніны і каўбасы, яны падыходзяць для падрыхтоўкі начынняў пірагоў і піражкоў, субпрадукты могуць быць паўнавартаснымі другімі стравамі.

Субпрадукты падпадзяляюць па выглядзе жывёлы: цялячыя, ялавіч барановыя, свіныя; па харчовай каштоўнасці: на 1 і 2 катэгорыі.

Субпрадукты 1 катэгорыі – гэта печань, ныркі, сэрца, мазгі, мовы, вымя, хвасты ялавічныя, свіныя і барановыя, мясны абрэз.

Субпрадукты 2 катэгорыі  – гэта ногі ялавічныя, вушы ялавічныя і свіныя, галовы ялавічныя і свіныя (без мовы), гарлавіны ўсіх від жывёлы, страўнік, свіны рубец, сычуг, вусны, селязёнка, лёгкае.

Субпрадукты свіныя 1-ай катэгорыі

Замовіць у нашым інтэрнэт-краме: печань свіная , ныркі , сэрца , мовы , дыяфрагма

 

Субпрадукты свіныя 2-ой катэгорыі

Замовіць у нашай інтэрнэт-краме: ногі , вушы, галовы свіныя (без мовы і вушэй), страўнік, селязёнка, калтык, абрэз

 

Субпрадукты ялавічныя 1-ай катэгорыі

Замовіць у нашым інтэрнэт-краме: мова , печань , ныркі , мазгі, сэрца , дыяфрагма , мясакосныя хвасты.

 

Субпрадукты ялавічныя 2-ой катэгорыі

Замовіць у нашым інтэрнэт-краме: калтык , лёгкія , селязёнка, пеніс, насеннікі, аорта, галаўное мяса, абрэз .