Свініна ў паўтушах
ЗАТ “Агракамбінат Нясвіжскі” прапануе свініну ў паўтушах (астуджаную, замарожаную) 2 катэгорыі, якасць якой нязменна застаецца на высокім узроўні: уся мясная прадукцыя праходзіць абавязковы кантроль і суправаджаецца ўсімі неабходнымі дакументамі.
“Свініна ў тушах і паўтушах” па СТБ 988-2002 рэгулюе якасць і тэхнічныя характарыстыкі свініны, якая прадаецца ў аптовай і рознічнай гандлёвай сетцы, сетцы аб’ектаў грамадскага харчавання, а таксама выкарыстоўваецца для прамысловай перапрацоўкі.
У стандарце вызначаны тэрміны, такія як замарожанае мяса, астуджанае мяса, парнае мяса, свініна без крупона і іншыя. Свініна падзяляецца на шэсць катэгорый, кожная з якіх мае свае характарыстыкі, якія вызначаюць масу тушы ў парным стане і таўшчыню шпіка.
Стандарт таксама дазваляе прадаваць свіныя тушы першай, другой і трэцяй катэгорыі ў шкуры без аддзялення ног і мясакоснага хваста. Обрезная свініна ставіцца да другой катэгорыі, а тушы і паўтушы кнароў могуць быць аднесены да шостай катэгорыі, прызначанай для прамысловай перапрацоўкі.
Наша кампанія надае вялікае значэнне якасці прадукцыі і ўзроўню коштаў. На сённяшні дзень мы прапануем найлепшыя ўмовы супрацоўніцтва сярод кампаній.
Свініна II катэгорыі
Астуджаная/замарожаная ў паўтушах
Купіць свініну ў інтэрнэт-краме