Фарш ад агракамбіната ў Нясвіжы
ЗАТ “Агракамбінат Нясвіжскі” рады прапанаваць сваім пакупнікам прадукцыю ўласнай вытворчасці.
У падрыхтоўцы фаршаў мы выкарыстоўваем толькі свежае мяса. Лепшыя кавалкі ялавічыны – выразка, грудзінка і лапатка. З іх атрымліваецца вельмі духмяны фарш. Для таго каб стравы не атрымліваліся сухімі, рэкамендуем змешваць фарш з ялавічыны з мясам іншых гатункаў. Ён ідэальна падыходзіць для падрыхтоўкі бургеры, фрыкадэлек, харчо, пловы, пяльменяў, бефстроганаў і да т.п.. Лепшыя кавалкі свініны – шыйка, лапатка, плячо. Змяшчаюць тлушчу больш, чым іншыя гатункі, у сілу чаго стравы з фаршу адрозніваюцца асаблівай сакавітасцю. Фарш з гэтых гатункаў валодае нейтральным водарам, падыходзіць практычна для падрыхтоўкі любых страў.
Фарш “Мінскі”
Астуджаны / замарожаны
Склад: ялавічына, свініна, комплексная харчовая дабаўка.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 10,5г.
- тлушчы не больш за 34,2 г.
Купіць фарш «Менскі» ў нашай інтэрнэт-краме
Фарш “Кулінарны”
Астуджаны / замарожаны
Склад: ялавічына, шпік, комплексная харчовая дабаўка.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 10,3 г.
- тлушчы не больш за 34,8 г.
Купіць фарш «Кулінарны» ў нашай інтэрнэт-краме
Фарш “Святочны”
Астуджаны / замарожаны
Склад: ялавічына, шпік, комплексная харчовая дабаўка.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 11,6 г.
- тлушчы не больш за 26.9 г.
Купіць фарш «Святочны» у нашай інтэрнэт-краме
Фарш «Рэчыцкі»
Астуджаны / замарожаны
Склад: ялавічына, свініна, комплексная харчовая дабаўка.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 8,6 г.
- тлушчы не больш за 48,4 г.
Купіць фарш «Рэчыцкі» ў нашай інтэрнэт-краме
Фарш “Паходны”
Астуджаны / замарожаны
Склад: ялавічына, комплексная харчовая дабаўка.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 13 г.
- тлушчы не больш за 19 г.
Купіць фарш «Паходны» ў нашай інтэрнэт-краме