Купіць онлайн Гарачая лінія
+375(17)242-62-62
Зрабіць замову

Вытворчасць сырых каўбас у Нясвіжы

ЗАТ “Агракамбінат Нясвіжскі”  рады прапанаваць сваім пакупнікам прадукцыю ўласнай вытворчасці.

Пры вырабе каўбасы сырой мы выкарыстоўваем прадукты самай лепшай якасці. Свініну ці спалучэнне свініны з ялавічынай. Тоўстая свініна ў спалучэнні з посным мясам, робіць каўбасу далікатнай і сакавітай. Каўбасны фарш  складаецца па спецыяльна распрацаванай рэцэптуры з даданнем разнастайных спецый (часныку, перцу і інш.).

Каўбаса сырая “Браслаўская”

Астуджаная / замарожаная
Склад:  ялавічына, шпік, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання:  пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:

Купіць каўбаскі «Браслаўская» у нашай інтэрнэт-краме

Каўбаса сырая «Беларуская»

Астуджаная / замарожаная
Склад:  свініна, ялавічына, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання:  пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:

Купіць каўбаскі «Беларуская» ў нашай інтэрнэт-краме

Каўбаса сырая “Калядная”

Астуджаная / замарожаная
Склад:  свініна, ялавічына, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання:  пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:

Купіць каўбаскі «Калядная» ў нашай інтэрнэт-краме

Каўбаса сырая “Студэнцкая”

Астуджаная / замарожаная
Склад:  свініна, ялавічына, мясны абрэз, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання:  пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:

Купіць каўбаскі «Студэнцкая» ў нашай інтэрнэт-краме

Каўбаскі сырыя «Купаты вострыя»

Астуджаныя / замарожаныя
Склад:  свініна, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання:  пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:

Купіць каўбаскі свіныя «Купаты вострыя» ў нашай інтэрнэт-краме