Вытворчасць сырых каўбас у Нясвіжы
ЗАТ “Агракамбінат Нясвіжскі” рады прапанаваць сваім пакупнікам прадукцыю ўласнай вытворчасці.
Пры вырабе каўбасы сырой мы выкарыстоўваем прадукты самай лепшай якасці. Свініну ці спалучэнне свініны з ялавічынай. Тоўстая свініна ў спалучэнні з посным мясам, робіць каўбасу далікатнай і сакавітай. Каўбасны фарш складаецца па спецыяльна распрацаванай рэцэптуры з даданнем разнастайных спецый (часныку, перцу і інш.).
Каўбаса сырая “Браслаўская”
Астуджаная / замарожаная
Склад: ялавічына, шпік, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 12 г.
- тлушчы не больш за 31,0 г.
Купіць каўбаскі «Браслаўская» у нашай інтэрнэт-краме
Каўбаса сырая «Беларуская»
Астуджаная / замарожаная
Склад: свініна, ялавічына, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 11,3 г.
- тлушчы не больш за 36,5 г.
Купіць каўбаскі «Беларуская» ў нашай інтэрнэт-краме
Каўбаса сырая “Калядная”
Астуджаная / замарожаная
Склад: свініна, ялавічына, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 10,5г.
- тлушчы не больш за 34,2 г.
Купіць каўбаскі «Калядная» ў нашай інтэрнэт-краме
Каўбаса сырая “Студэнцкая”
Астуджаная / замарожаная
Склад: свініна, ялавічына, мясны абрэз, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 12,4 г.
- тлушчы не больш за 25,2 г.
Купіць каўбаскі «Студэнцкая» ў нашай інтэрнэт-краме
Каўбаскі сырыя «Купаты вострыя»
Астуджаныя / замарожаныя
Склад: свініна, соль ёдаваная, комплексная харчовая дабаўка, часнык, вострыя прыправы.
Умовы захоўвання: пры t ад +2 ° C да + 6 ° C – 5 сутак, пры t не вышэй -18 ° С – 30 сутак.
Харчовая каштоўнасць у 100 гр.:
- вавёркі не менш за 10,4 г.
- тлушчы не больш за 41,1 г.
Купіць каўбаскі свіныя «Купаты вострыя» ў нашай інтэрнэт-краме